Lehden nöyrtymisilmoitus

Home / Kumous-lehti / Lehden nöyrtymisilmoitus

Lehden nöyrtymisilmoitus

Kumous-julkaisun aikataulua on päätetty kohtuullistaa sen valossa, että lehtiryhmässä on lähinnä kaksi aktiivista työntekijää. Alkuperäinen tavoitteemme oli julkaista kuukausittain, mutta toimituksen ongelmista johtuen, joista merkittävin on henkilöstövaje, päätimme siirtää pääpainon nettisivuille ja harventaa lehden julkaisuväliä. Lehti ilmestyy tästä lähin neljä kertaa vuodessa, lisänä mahdolliset ekstranumerot. Vuoden 2018 ensimmäinen numero on odotettavissa tammikuussa.

Jos tahdot osallistua uuden kumouksellisen median kehittämiseen ja luokkavallan murskaamiseen, sinulla on intohimoa kirjoittamiseen tai/ja graafiseen työhön, tai haluat kuulla lehtiryhmän toiminnasta lisää, ota pikimmiten yhteyttä osoitteeseen toimitus@kumous.online !